Gemeente zoekt ondernemer voor Noordpolderzijl

HET HOGELAND – De gemeente Het Hogeland zoekt een ondernemer die de trekkershutten en kampeer- en ligplaatsen bij Noordpolderzijl wil exploiteren. Belangstellenden met een goed plan kunnen zich tot 20 februari 2023 aanmelden via hethogeland.nl/te-koop-te-huur.

De gemeente is eigenaar is eigenaar van café ’t Zielhoes, de haven, trekkershutten en kampeerplaatsen. Voor het café heeft de gemeente al een overeenkomst met een ondernemer.

Voor het uitbaten van vijf trekkershutten, zes camperplaatsen, vijf tentplaatsen en ongeveer tien ligplaatsen zoekt de gemeente een gastvrije ondernemer. Naast een goed plan vindt de gemeente het ook van belang dat de ondernemer ervaring heeft in de sector en een echte ambassadeur voor Het Hogeland is.

Het gaat om een periode van twee jaar die start in voorjaar 2023. Daarna bestaat de mogelijkheid de overeenkomst met twee keer vijf jaar te verlengen.

Noordpolderzijl is met een zeehaven, de Waddendijk en de recreatieve voorzieningen een belangrijke toeristische trekpleister in Het Hogeland, onder andere voor Wadlopers. De gemeente werkt momenteel aan plannen voor een donkertebelevingsplek. De verwachting is dat het aantal bezoekers de komende jaren toeneemt.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !