Informatiebijeenkomst verkeerssituatie Onderdendam

ONDERDENDAM – Op donderdag 19 januari organiseren de provincie Groningen en de gemeente Het Hogeland een informatiebijeenkomst over de verkeerssituatie in Onderdendam. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur in dorpshuis Zijlvesterhoek. Vooraf aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig.

Bureau Roelofs vertelt die avond over het verkeersonderzoek dat het in 2022 uitvoerde. Aanleiding voor het onderzoek waren de vele klachten van inwoners over de overlast van verkeer in het dorp. Tijdens de bijeenkomst wordt bekend gemaakt welke maatregelen de gemeente en de provincie gaan nemen om de snelheid van het verkeer te verlagen en de drukte te verminderen. De aanleg van een landbouwsluis op de Trekweg hoort daar niet bij. Die komt er definitief niet, zo hebben de gemeente en provincie besloten. Na de uitleg is er ruimte om in gesprek te gaan met de gemeente en provincie over de voorgestelde oplossingen.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.