Jumbo sponsort thuiskamer Bedum

BEDUM – Op maandagmorgen 16 Januari 2023 vond de overhandigde Luc Medema, manager van de Jumbo in Bedum, een boodschappenkaart aan Thuiskamer Bedum. Bieuwko Pruis nam als eerste contactpersoon en in aanwezigheid van andere meedoeners (deelnemers en vrijwilligers) van Thuiskamer Bedum de gulle gift in ontvangst.

De donatie van €302,60 is tot stand gekomen op initiatief van stichting Maripaan Teaming. Dit is het goede doelen project van de Maripaan Groep waar Jumbo Bedum onderdeel van is. Maripaan Teaming geeft de Maripaan Groep (Jumbo dus) de mogelijkheid concreet maatschappelijk betrokken te zijn. Het betreft hier klanten en medewerkers.

Thuiskamer Bedum is ontzettend blij en dankbaar. “Wij zullen dit welkome bedrag goed besteden door bij de Jumbo boodschappen te doen die we nodig zijn voor de Thuiskamer” aldus Bieuwko.

Thuiskamer Bedum is een laagdrempelige ontmoetingsactiviteit voor volwassenen van alle leeftijden en vindt iedere maandag tussen 10:00 uur en 13:00 uur plaats in de Meenschaar te Bedum. Bel Bieuwko voor meer informatie op T. 06-81837140 of kom gewoon langs, u bent van harte welkom! Op de website van Mensenwerk Hogeland vindt u ook informatie over alle andere Thuiskamers in Het Hogeland, https://www.mensenwerkhogeland.nl/sociale-contacten/thuiskamer/

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.