Wijkleerbedrijf Winsum op open dagen Alfacollege

GRONINGEN/WINSUM – Op vrijdag 27 januari en zaterdag 28 januari a.s. vinden er open dagen plaats bij MBO De Kluiverboom in Groningen. Er dan ook een mogelijkheid in kennis te maken met Wijkleerbedrijf Winsum. Het Wijkleerbedrijf is een samenwerking met De Hoven (Winkheem), het Alfa-college en het Werkplein van gemeente Het Hogeland.

Wijkleerbedrijf Winsum is dé leer(en werk)plek voor inwoners die graag iets voor mensen betekenen die hulp nodig hebben op gebied van zorg en welzijn. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen het Wijkleerbedrijf. Zo is er een opleiding Assistent Dienstverlening die start op Niveau 1. Het is ook geschikt voor volwassenen die terug in de schoolbanken willen.

Belangstellenden zijn van harte welkom op Open Dagen bij Alfacollege aan de Kluiverboom in Groningen. Op vrijdag 27 januari van 15.00 – 20.30 uur en op zaterdag 28 januari van 10.00 -14.00 uur.

Via Vakland Het Hogeland is het mogelijk om gratis deel te nemen aan de opleiding. Mail voor meer info naar: wijkleerbedrijf@hethogeland.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.