Win ‘Diner voor Twee’ bij Mariëtte & Dré

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Hoe fijn is het als je deze dag mag vieren met jouw geliefde? Of is dit misschien wel je kans om eindelijk die prachtige vrouw of stoere vent aan de haak te slaan? Kaarten, bloemen, geurtjes, snoep etc. zorgen in de week naar 14 februari toe altijd weer voor recordomzetten, maar een zelf geschreven gedicht van je geliefde blijft toch wel het mooiste dat je kunt krijgen. Toch? 

Dat vindt ook Mariëtte van het programma ‘Van 2 tot 5 Op Dinsdag’ bij Omroep Het Hogeland, die wekelijks een of meerdere gedichten voorleest. Zij en haar medepresentator ‘knuffelbeer’ Dré hebben daarom besloten een leuke actie omtrent Valentijnsdag op touw te zetten: maak een origineel valentijnsgedicht of schrijf een leuk verhaal over valentijn.

De leukste inzending wint een ‘Diner voor 2’ bij café-restaurant Willibrord in Kloosterburen of chinees-indisch restaurant Golden House in Winsum.

Stuur je gedicht of verhaal op naar 2tot5@omroephethogeland.nl en wie weet ga jij binnenkort samen met je geliefde, vriend(in) of met wie dan ook lekker uit eten.

Vergeet niet om je telefoonnummer erbij te zetten, zodat je gebeld kan worden indien je gewonnen hebt.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !