Gezocht: vakantiegastouders

Rond deze tijd maken veel mensen alweer plannen voor de zomervakantie. Zo ook de medewerkers van Pax Kinderhulp. Zij echter maken die plannen niet voor zichzelf, maar onder meer voor kansarme kinderen uit Berlijn. Ook die hebben het hard nodig om er eens even tussenuit te zijn. De kinderen komen met Pasen van 1 tot en met 15 april naar ‘Het Noorden’. In de zomervakantie kunnen ze 3 weken komen, van 15 juli tot en met 4 augustus.

Daarom zoekt Pax Kinderhulp vakantiegezinnen die tijd en aandacht kunnen geven aan een kind voor wie dit thuis niet weggelegd is. Een vakantiegezin kan voor een Berlijns kind een lichtpuntje betekenen in het grijze bestaan van alledag. De waarde van drie weken huiselijke gezelligheid, een beetje aandacht, geduld en vooral liefde, laat zich vooral uitdrukken in ‘bagage voor later’.

Interesse?

Een kind even op adem laten komen in een warm gezin? Belangstellenden die plaats hebben voor een kind kunnen vrijblijvend informeren bij Katy Oosterhuis, 06 57107337,  of de site bezoeken www.paxkinderhulp.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.