Joris Linssen & Caramba naar Maarhuizen

MAARHUIZEN – Zaterdag 4 februari staat Joris Linssen & Caramba met het programma ‘Dichterbij’ op het podium van cultuurcentrum Op Maarhuizen. De zevende avondvullende voorstelling ‘Dichterbij’ van de Nederlandstalige band rond zanger/tv-presentator Joris Linssen is een theaterconcert vol mooie muziek, ontroerende teksten en heel veel energie en lol.

Haalden de vijf vrienden tot nu toe veel inspiratie uit Mexico, ditmaal zoeken ze het dichterbij. Uit heel Nederland hebben ze pareltjes van streekartiesten gevonden en deze liedjes uit hun dialect of streektaal naar het Nederlands omgezet en in een Caramba-jasje gestoken. Ook spelen ze nieuw eigen repertoire en komen veel Caramba-klassiekers voorbij in deze dampende en ontroerende show.

Caramba bestaat uit: Marcel van der Schot (piano, accordeon en zang), Djem van Dijk (percussie en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang) en Erik van Loo (contrabas en zang).

Aanvang: 20.30 uur

Kaarten: € 18 (Vrienden van de SKKW € 16) via www.skkw.nl en ’s avonds aan de zaal (zolang de voorraad strekt).

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.