Laif

Hij verwierf landelijke bekendheid in een datingprogramma. Tussen de gegadigden die de goedlachse presentatrice hem per briefpapier en postzak presenteerde, vond hij geen nieuwe geliefde. Enige tijd bleef het rustig.

Zodra de consternatie over het programma was geluwd, zette wel degelijk een leuke dame voet op het erf bij de Groninger. Ze kwam van overzee. De twee werden zo verliefd, daar aan het Groningse Wad, dat er na enige tijd zelfs een dochtertje geboren werd. Zij wenste een internationale naam voor de baby, hij wilde graag iets Gronings.

Poldermodellerend noemden ze het meisje ‘Hailey Laifke’. Een slimme zet van de Groninger, want je hoeft maar één letter af te dekken en er staat wat zo’n baby’tje feitelijk is: (n) haile laifke.

 

Ingeborg

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.