Het Voordeelboekje komt er weer aan!

WINSUM – Korfbalvereniging DWA/Argo organiseert ook dit jaar weer de prachtige actie van het voordeelboekje met voordeelbonnen van heel veel ondernemers uit Winsum, het allermooiste dorp van Nederland.

Voor slechts 5 euro is het voordeelboekje te koop met meer dan 70 acties van lokale ondernemers. De boekjes worden in week 7 of 8 huis-aan-huis verkocht. Ook zijn de boekjes online te bestellen, ga naar dwa-argo.myonline.store of kijk op dwa-argo.nl/voordeelboekje !

De looptijd van de actie is van 27 februari tot en met 1 april (m.u.v. enkele bonnen die langer geldig zijn).

Profiteer van de vele mooie acties in maart 2023!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.