College stemt in met ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofstraat 2 Vierhuizen’

HET HOGELAND – Het college van B&W heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofstraat 2 Vierhuizen’. Het plan zorgt ervoor dat vijf percelen een nieuwe bestemming krijgen. Hiermee sluit het aan op de toekomstige wensen van de eigenaar van het perceel.

Zo wil de eigenaar de grond gebruiken voor een inrichting die aansluit bij het natuurlijke landschap. Bij het gebruiken en het inrichten van de grond wordt rekening gehouden met de omliggende natuur. Daarnaast wil de eigenaar ruimte bieden voor een grotere variatie aan dieren- en plantensoorten.

Het bestemmingsplan is vanaf vrijdag 24 februari digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl of bij de balie van het gemeentehuis in Winsum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.