Zaterdag Graspoll Talent Battle in Baflo 

BAFLO – Zaterdag 11 maart organiseert Graspop Festival Baflo weer de jaarlijkse Graspoll Talent Battle. De winnaar van deze battle wint de felbegeerde Graspoll-bokaal en een optreden op 13 mei tijdens het Graspop Festival Baflo

De bands die gaan strijden zijn Speed Frisbee (garagerock), Dan and the middle men (rock), Poppa Jay and the Holy Rollers (rock, rock and roll), 7 Black Sides (progressieve metal), BasTa (Psychedelische rock) en De Nachtwinkel (electro-/garagesynth en gitaarpop). Een verscheidenheid aan stijlen zijn er deze avond te bewonderen. 

De locaties van de optredens zijn de jeugdsozen Eagle en De Kelder in Baflo. Er zullen in beide jeugdsozen om en om drie bands optreden. 

Het eerste optreden is in Jeugdsoos Eagle en begint om 20.30 uur. Entree is gratis. 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !