Gert Jan van Dijken nieuwe hoofdtrainer VV Eenrum 

EENRUM – Met ingang van seizoen 2023-2024 is Gert Jan van Dijken de nieuwe hoofdtrainer van VV Eenrum. Na gesprekken met meerdere kandidaten, is het bestuur van de voetbalvereniging erin geslaagd Van Dijken te contracteren. De verwachtingen zijn hoog, de bak aan ervaring en kennis van voetbal die de nieuwe hoofdtrainer meeneemt, passen bij de ambities van VV Eenrum.

VV Eenrum komt op dit moment uit in de 5e klasse en hoopt met het aantrekken van een trainer van het kaliber Van Dijken stappen voorwaarts te kunnen maken. Hij is een zeer ervaren, ambitieuze trainer en bezit precies de kwaliteiten die de jonge selectie van Eenrum verder kunnen brengen.

Het aanstellen van Van Dijken ging niet over een nacht ijs. Na gesprekken met het bestuur, volgden gesprekken met een afvaardiging van de selectie. De reacties waren unaniem en afgelopen week ondertekenden Gert Jan van Dijken, Herald Jansen (voorzitter) en Janet Toonder (voetbalzaken) het contract voor volgend seizoen.

Gert Jan van Dijken is 49 jaar en is al vele jaren actief in de voetbalwereld. Hij heeft onder andere een eigen voetbalschool. Het hoofdtrainerschap bij VV Eenrum combineert hij met het hoofdtrainerschap bij De Wilper Boys (3e klasse).

Foto: Janet Toonder (bestuurslid voetbalzaken), Herald Jansen (voorzitter) en Gert Jan van Dijken

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.