Dan and the Middle Men winnaar Graspoll Talent Battle 2023

BAFLO – Het was zaterdagavond genieten in jeugdsozen De Kelder en Eagle in Baflo. Ruim dertig bands/acts hadden zich ingeschreven voor de tiende editie van Graspoll. Uiteindelijk werden er 6 acts geselecteerd om mee te doen aan de finaleronde. Dan and the Middle Men werd unaniem door de juryleden uitgeroepen tot winnaar.

De band speelt energieke garagerock. Zo strak als een strakke onderbroek hoort te zitten. Chapeau voor de muzikaliteit. Het enthousiasme spatte ervan af, wat overigens over alle deelnemende acts gezegd kan worden.

De diversiteit was dit jaar weer groot. Een jurylid merkte terecht op, het is “appels met druiven” vergelijken.

Dan and the Middle Men ontving de Graspoll-bokaal. Daarnaast zal de Graspollwinnaar optreden tijdens Graspop Festival Baflo dat op zaterdag 13 mei op het festivalterrein in Rasquert wordt gehouden.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !