Rolling Stones Tribute in Baflo

BAFLO – De Rolling Stones Tribute Band ‘Street Fighting Men’ gaat zaterdagavond 25 maart een avondvullend programma verzorgen in Zalencentrum Concordia te Baflo. De organisatie stichting Live Noord heeft op veler verzoek deze avond ingepland.

Street Fighting Men is een vijfkoppige ‘steengoede’ Rolling Stones tributeband uit het Noorden van het land. Aangezien alle leden al sinds hun jeugd naar de Stones luisteren, kent dit repertoire geen geheimen meer. De band staat garant voor een spetterend optreden met alle grote hits zoals (I can’t get no) Satisfaction, Jumpin’ Jack Flash, Honky Tonk Women, Paint it Black, Start me up en nog veel meer. Daarnaast beheerst de band ook genoeg “obscure” Stones nummers, zodat een optreden ook voor de diehard fan nog verrassingen kan bevatten welke de reguliere Stones tributebands niet spelen.

Met dezelfde beats als Charlie Watts, een pompende bas, de gitaarriffs van Keith Richards & Ronnie Wood en de stem en moves van Mick Jagger. Doe je ogen dicht en je hoort de Stones in topvorm!

Street Fighting Men bestaat uit: Einte Bijlsma (zang, mondharmonica), Anne-Arjen Blanksma (gitaar, zang), Hendrik Elings (drums, zang), Martijn Smilde (gitaar) en Gilian de Wit (bas).

Kaarten zijn voor 10 euro online te koop via de website live-noord.nl. Fysieke kaarten kan met kopen bij Sporthuis Winsum en Coop Baflo.

De deuren gaan open om 20.30 uur.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.