60 Jaar lief en leed in Uithuizen

UITHUIZEN – Dinsdag 21 maart bracht wethouder Mariette de Visser een bezoek aan het echtpaar Louwerse-Schuurman in Uithuizen. Het echtpaar vierde bij de Menkemaborg het feit dat ze 60 jaar geleden in het huwelijk zijn getreden.

Kees Louwerse werd op 21 maart 1939 in Leiden geboren. Sonja Schuurman kwam op 3 november 1940 in Warffum ter wereld. Ze trouwden op 21 maart 1963 in Ermelo.

Kees Louwerse was scheepsmachinist en tandtechnicus. Zijn vrouw werkte in de verpleging en als interieurverzorgster. Ze woonden in verschillende plaatsen in Nederland en in Zweden. Kees Louwerse knutselt en schildert graag. Zijn echtgenote houdt onder meer van lezen en wandelen.

Het echtpaar heeft drie zonen (50, 55 en 57 jaar) en zeven kleinkinderen.

 

 

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !