Onthulling nieuw logo IKC De Wierde Adorp

ADORP – Op woensdag 22 maart is het nieuwe logo van IKC De Wierde onthuld aan alle kinderen, ouders en belangstellenden. In 2016 zijn thuishuis Klein is Fijn en openbare basisschool De Wierde onder een dak gegaan en werken sindsdien intensief samen. In 2018 is de natuurspeelplaats voor de kinderen geopend. Daarnaast was het bord met het logo verouderd.

Allemaal mooie aanleidingen om met elkaar te werken aan een vernieuwd logo. Hiervoor is het oude logo opnieuw gebruikt en hebben de kinderen van groep 6, 7 en 8 onder begeleiding van kunstjuf Tabitha Brouwer en grafisch vormgever Marcus Maliepaard het logo aangevuld en vernieuwd. De kinderen gutsten insecten en drukten deze zelf af. De grafisch vormgever heeft het oude logo met de natuurlijke uitbreidingen van de kinderen tot een geheel gemaakt.

Aphinya en Loes, de oudste en de jongste leerling van de school, hadden de eer om de banner met het nieuwe logo te onthullen. Op de gevel die te zien is van de Provinciale weg prijkt inmiddels de grote banner, zodat iedereen kan zien hoe mooi het is geworden. De borden met het logo zijn op de school bevestigd en kunnen de kinderen met trots iedere dag langs hun logo lopen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.