Gezellige beurs voor kinderkleding in dorpshuis Onderdendam

ONDERDENDAM – Op zaterdag 15 april organiseert De peuterspeelzaal Onderdendam voor de tweede keer een tweedehands kinderkledingbeurs. In het gezellige dorpshuis Zijlvesterhoek aan de Achterweg 1 in Onderdendam mogen dit keer ook speelgoed en accessoires verkocht worden.

Vorig jaar in oktober organiseerde de peuterspeelzaal voor het eerst een kinderkledingbeurs en dat was een succes. ’Het was gezellig druk’, vertelt voorzitter Roos Kotterer. 15 april is iedereen van harte welkom van 10 tot 13 uur. De entree is gratis.

De bar in het gezellige dorpshuis is open voor een kopje koffie of thee en vrijwilligers van de peuterspeelzaal verkopen huisgemaakte soep en broodjes knakworst.

Wilt u graag tweedehands kinderkleding, speelgoed en/of accessoires komen verkopen? Mail dan voor meer informatie naar: onderdendamspeelt@gmail.com

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.