TikTokTammo

Ze spreken Nederlands met elkaar op het terras, al is een onvervalst Gronings accent duidelijk te horen. Over een band hebben ze het, mien jong, en de superlatieven vliegen in het rond. De strakste gitaarriffs, de beste vocals, de vetste bas… de jongens raken niet uitgepraat over hun iconen.

Dan merken ze een jongeman op die juist bij hen in de buurt is neergestreken en eveneens gezellig zit te praten in gezelschap. Johannes is zijn naam, maar de twee muziekliefhebbers kennen hem anders. Ze smoezen met elkaar en een van hen zegt geforceerd: ‘Da’s TikTokTammo, mien jong!’ Na een stil intermezzo vol grimassen, praten de jongens op luide toon verder. In het Gronings.  

 

Ingeborg

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.