ArtemisRun voor het eerst sinds 9 jaar weer op de kalender

WINSUM – Voor het eerst in jaren zetten we Winsum weer op de kaart met een hardloopwedstrijd en dat wel op Koningsdag, 27 april 2023. De te lopen afstanden zijn 5 en 10 kilometer. De 10 km wordt een wedstrijdloop, de 5km een recreatieloop.  Het parcours is als vanouds, de start/finish is op het Dorpsplein, de start zal om 16.00 uur zijn. Dit is te lezen op de website van hardloopgroep Artemis in Winsum.

Voor-inschrijven kan via onderstaande link, na-inschrijven kan op de dag zelf vanaf 14.30 uur in de kantine van vv Winsum (Sportpark Geert Reinders, Schilligeham 1A Winsum).  Via route bordjes kan er gewandeld worden naar de start ( +/- 500 meter).

Na de run ligt er voor iedere loper een mooi aandenken, een flesje water (Spar Winsum) en fruit (AH Winsum) klaar.

Er wordt op de 10 km gelopen in 7 categorieën, voor elke 1ste, 2de en 3de plek zijn er mooie prijzen te winnen.

Er wordt nog een mooie prijs weggeven door middel van een verloting op startnummer, hier doen alle deelnemers dus aan mee. Je kunt een prachtig sporthorloge van Garmin t.w.v. 150 euro winnen. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Juwelier Pannekoek uit Winsum.

Link voor het voorinschrijven —>  Inschrijfformulier ArtemisRun 27 april 2023

Wil je niet meedoen, maar wel je steentje bijdragen? We zijn hard opzoek naar verkeersregelaars. Dus meld je aan via artemisrun.winsum@hotmail.com of via 06-46287340.

Foto: start ArtemisRun 2004, met nummer 1766 Niels de Bruijn, de latere winnaar

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !