Trainingen Toer- en Fietsclub Winsum weer gestart

WINSUM – Met ingang van de zomertijd zijn de trainingen van de TFC Winsum weer van start gegaan. Wekelijks organiseert de Winsumer vereniging fietstrainingen op elk gewenst niveau. Daarbij staat gezelligheid hoog in het vaandel. Lijkt het je leuk?  Fiets dan een keer vrijblijvend mee.

Je hebt keuze uit de volgende trainingsmomenten:

Maandagavondtraining (aanvang 19:00 uur)

De maandagavondtraining is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wielrenners. Er wordt op techniek en conditie getraind, waardoor je gedurende het seizoen zal merken dat je zowel technisch als conditioneel mooie stappen vooruit maakt.

Dinsdagavondtraining (aanvang 18:30 uur)

Wil je wat meer uitdaging? Dan is de dinsdaggroep wellicht meer iets voor jou. Deze trainingsgroep is bedoeld voor de gevorderde fietser. Gedurende het seizoen wordt er op hoog niveau getraind zodat je het maximale uit jezelf kan halen.

Georganiseerde toertochten

Ben je niet zo’n trainingsbeest maar hou je wel van de gezelligheid van wielrennen in groepsverband? Dan heeft de TFC Winsum ook jou iets te bieden. Want naast de trainingen organiseert de club toertochten en wordt er regelmatig deelgenomen aan georganiseerde tochten in de omgeving. Tevens wordt er elke zondag een social ride gereden. Omstreeks 9.00u vetrekken we voor een toertocht in de omgeving met halverwege een koffiepauze. Sportiviteit en gezelligheid in één!

Meer info

Lijkt het je leuk om eens mee te trainen of mee gewoon gezellig mee te fietsen met de TFC Winsum? Meld je dan aan! Meer informatie over de trainingen en de voordelen van een lidmaatschap vind je op www.tfcwinsum.nl. Heb je andere vragen, neem dan contact op met Harro Hofman via secretaris@tfcwinsum.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.