Verhildersum kan vrijwilligers gebruiken

LEENS – Landgoed Verhildersum in Leens is serieus op zoek naar vrijwilligers. Meer vrijwilligers. Van het nieuwe Ede Staal-belevingscentrum wordt namelijk veel verwacht en verder is er ook een tekort aan vrijwilligers om zes dagen per week de museum goed draaiende te kunnen houden.

Monique Spaltman, directeur van Verhildersum, verwacht nogal wat bezoekers voor de bijzondere Ede Staal VR-belevenis in de museumboerderij: “Wie wil ons vooral in de weekenden helpen bij het ontvangen van bezoekers? Elke dag zijn er zes vrijwilligers actief, en u kent het adagium: vele handen maken licht werk. We zoeken versterking. De expositie is open van 1 april tot en met 29 oktober.”

Zelfs als u een keer per maand kunt komen helpen op een zaterdag of zondag draagt u bij aan het open houden van Verhildersum. “En u leert nieuwe mensen kennnen, we hebben een geweldig leuk team en goede sfeer op Verhildersum. Daarom zijn hier bijna 200 vrijwilligers actief. Dat komt doordat er zoveel werkgroepen zijn. Als u dat wilt kunt u dus ook buiten de openingsperiode van het museum actief blijven bij Verhildersum. Juist voor de groep baliemedewerkers kunnen we versterking gebruiken tijdens het museumseizoen”, aldus Monique Spaltman, die hoopt dat er gehoor wordt gegeven aan deze oproep naar vrijwillgers.

Zie ook onze vacatures.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !