Jazz en Poëzie in Kunst en Vrijheid

EENRUM – Op zondagmiddag 16 april presenteert Kunst en Vrijheid een gevariëerd programma met poëzie en jazz. Vanaf drie uur draagt dichteres Lena Luigjes uit Baflo voor uit eigen werk en brengt ze enkele pianostukken ten gehore.

Daarna is het de beurt aan jazztrio Herbie’s Monks. Herbie’s Monks ontstond acht jaar geleden toen Henk Spies (saxen), Tjitze Vogel (piano) en Roeland Dol (akoestische basgitaar) zich stortten op de muziek van hun favoriete jazzcomponisten Thelonious Monk en Herbie Nichols. Deze onderhand best schiere monniken hebben al vele zielen gewonnen, in het voetspoor van Jazz Messengers en andere Jazz Prophets. Swingend improviserend presenteren ze enthousiast de voorlopige resultaten van hun zoektocht naar zieltjes.

De middag aan de Hoofdstraat 11 te Eenrum begint om drie uur en is gratis toegankelijk (een bijdrage wordt gewaardeerd). Vanwege het beperkte aantal plaatsen wordt reserveren via info@kunstenvrijheid.nl aangeraden.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !