Theaterspektakel in Huize Tocama

UITHUIZEN – Op donderdag 13 april en vrijdag 14 april vindt er voor het eerst in de geschiedenis van Huize Tocama een theatervoorstelling plaats gespeeld door leerlingen en docenten van Het Hogeland College in Uithuizen. Stichting Tocamaheerd is ontzettend blij met dit soort initiatieven waar de geschiedenis van deze bijzondere plek op een theatrale wijze vertoond zal worden en waar de bezoekers kennis kunnen maken met het leven van de familie Dojes aan het begin van de 20e eeuw.

Voorafgaand aan het stuk kunnen de bezoekers de tentoongestelde oude foto’s en ansichtkaarten van Huize Tocama bewonderen. Ook staan er informatieborden waarop de toekomst van deze plek te zien zal zijn. Vanaf 19.15 uur kunt u de mooie tuin en de oude boerderij betreden en de tentoonstelling bezoeken. Aansluitend zal om 20.00 uur de première plaatsvinden van het Theaterspektakel “De spiegel uit het verleden…”. Kaarten voor deze bijzondere avond zijn verkrijgbaar bij Primera Uithuizen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.