De Wadd’n Quilters exposeren in Bibliotheek Leens

BAFLO – In Baflo is al ruim 21 jaar een quiltgroep van 35 leden actief, De Wadd’n Quilters. De zeer gevarieerde en actieve groep komt maandelijks bij elkaar. Er wordt aan projecten gewerkt onder het motto: niets moet, alles mag. De leden volgen samen workshops of werken aan een eigen idee. Om het resultaat te tonen aan het publiek wordt er tot juni geëxposeerd in de bibliotheek van Leens.

De groep organiseert iedere 2 jaar een veel bezochte tentoonstelling met werk van eigen leden op 5 locaties in Baflo. Dit voorjaar laten ze hun gevarieerde werk zien in de bibliotheek van Leens. De bibliotheek is omgetoverd tot een waar quiltparadijs. Je kunt genieten van een grote verscheidenheid aan werk in zowel stijl, kleurgebruik als textiel.

Ben je enthousiast geworden van de prachtige werken en wil je zelf ook eens proberen iets van stof te maken? Kom dan naar de workshops die de Wadd’n Quilters organiseren in de bibliotheek op 31 mei en 14 juni.

Meer informatie over de expositie en de workshops zijn te vinden op www.biblionetgroningen.nl/agenda

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !