Avondvierdaagse Winsum: elke avond een eigen thema!

WINSUM – Wie gaat er mee 4 avonden wandelen in het allermooiste dorp van Nederland? 19 t/m 22 juni is de avondvierdaagse. Het is voor jong & oud. En hoe leuk is het dat ook dit jaar weer elke avond een eigen thema heeft! Dit maakt elke avond uniek en geeft jou de kans om Winsum nóg beter te leren kennen.

Maandag: Zorg

Dinsdag: Boerderijen

Woensdag: Toerisme & cultuur

Donderdag: Feest

Altijd al eens willen weten hoe kerk de Poort, de Tirrel, de Borgschool of boerderij Kleikracht er van binnen uit ziet? Dit is je kans! Je hebt de keuze om de 5km of de 10km route te lopen. Het is echt voor jong én oud. Inschrijving start binnenkort! Zet jij 19 t/ 22 juni alvast in je agenda?

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.