Nationale Zaaidag: bloembommen maken in Bibliotheek Winsum

WINSUM – Samen met het IVN kun je op Nationale Zaaidag, 22 april van 15- 16:30 uur, in Bibliotheek Winsum met de handen in de modder. Je leert (bloem)zaadbommen te maken! Na afloop neem je de zaadbommen mee naar huis en strooi je ze rond in je tuin of op passende plekken in je buurt.

Zo zorgen we samen voor meer bloeiende buurten voor de wilde bij en maken we een bloemenzee van Nederland. Jan Langelaar van het IVN zal tijdens het bloembommen maken meer vertellen over zaden, biodiversiteit en Guerilla-gardening. De workshop is gratis en geschikt voor ouders en kinderen.

Meer informatie vind je op: www.biblionetgroningen.nl/agenda/winsum

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.