Burgemeester bezoekt jubilerend echtpaar

WINSUM – Op de dag af zestig jaar getrouwd, dat is een diamanten huwelijksfeest voor het echtpaar Wiersma-Riemeijer uit Winsum. Op woensdag 19 april bracht burgemeester Henk Jan Bolding een bezoek aan het echtpaar dat aan de Hoofdstraat W. in Winsum woont.

Ite Wiersema werd op 14 juli 1937 geboren in Usquert. Trijn Riemeijer kwam op 1 april 1937 in Uithuizermeeden ter wereld. Ze trouwden op 19 april 1963 in haar geboorteplaats.

Ite Wiersema was timmerman, onder meer bij de gemeente Winsum. Zijn vrouw werkte in een bakkerszaak en was huisvrouw. De heer Wiersema houdt onder meer van biljarten en jeu de boules. Trijn Riemeijer speel graag bridge.

Het echtpaar heeft drie dochters van 51, 56 en 59 jaar oud. Ze hebben zeven kleinkinderen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.