Koningsdag in Uithuizen: vrijmarkt, kinderactiviteiten en live muziek

UITHUIZEN – Op donderdag 27 april is Koningsdag en ook dit jaar zijn er in Uithuizen weer tal van activiteiten gepland. Vanaf 11.00 – 16.30 uur kunnen jong en oud terecht op de vrijmarkt en bij de diverse kinderactiviteiten in de Leeuwstraat. Om 13.00 uur start het muzikale programma op het podium op de Blink met live muziek van de band ‘Undercover’.

Naast de vrijmarkt kunnen kinderen zich vermaken op het luchtkussen, de draaimolen en kunnen gratis ranja krijgen. De ouders kunnen een kop koffie met koek kopen bij de Coffee Corner. Op het podium op de Blink zal de band ‘Undercover’ het publiek trakteren op een mix van stevige rocknummers, popsongs en ballads. De muzikale sfeer zal tussen de sets door worden voortgezet door een DJ.

De organisatie van deze Koningsdag activiteiten is in handen van de stichting Groninger Week en de Handels Vereniging Uithuizen. Zij hebben er alles aan gedaan om er een gezellige en feestelijke dag van te maken voor jong en oud.

Kom dus op Koningsdag naar Uithuizen en geniet van de vrijmarkt, kinderactiviteiten en live muziek op de Blink!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !