“Verkeedr Verbonden” – over de kracht van taal

WARFHUIZEN – Zingend, klappend, schreeuwend, soms fluisterend, soms swingend, verkennen we de kracht van taal in kleine en grote conflicten. ‘Verkeedr verbonden’, de nieuwe muzikale voorstelling van Het Koor van het 4 Mei-Projekt, toont de kracht en betekenis van taal in al haar facetten. De première is op 4 mei om 21.00 in de Doopsgezinde Kerk in Groningen.

Het programma is gevarieerder dan ooit; de première van het ritmische Verzet van componist Ronald Poelman op een gedicht van Remco Campert. De stampende aanklacht tegen de ‘roar of war’ in Advance Democracy van Benjamin Britten met een tekst van Randall Swingler. Het swingende jazzy Words van Anders Edenroth.

Op het programma staan twee werken van onze eigen dirigent Robert Ramaker. Dichter Sylvia Dragtstra, ook sopraan in het koor, maakte de tekst voor zijn compositie “De Schaduw van Woorden”. Dit werk, speciaal voor ‘Verkeedr Verbonden’ gemaakt.

Zondag 30 april 2023 Theater in de Warf,  Vaart Westzijde 12 Warfhuizen, aanvang 15:00 uur

Entree: € 10,-  www.theaterindewarf.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.