Kledingbank Maxima Het Hogeland vanaf 2 mei alleen ’s middags geopend

WINSUM – Door een tekort aan vrijwilligers is Maxima Het Hogeland genoodzaakt om vanaf dinsdag 2 mei ’s ochtends de ‘winkel’ te sluiten. De nieuwe openingstijden zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 16.00 uur. 

“Dit is een zeer spijtige ontwikkeling, maar we zijn hier helaas toe gedwongen omdat we momenteel worstelen met een tekort aan vrijwilligers. We hebben vooral coördinatoren nodig die de winkel twee of meer dagdelen per week willen runnen en de andere vrijwilligers willen aansturen. Het is een mooie taak waarbij je echt het verschil kunt maken”, laat Janny Jonkers van de kledingzaak zonder kassa uit Winsum weten.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jikke Meulman: j.meulman@kledingbankmaxima.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.