Openstelling Repair Café Winsum op 27 mei

WINSUM – Doet je tuingereedschap het niet? Zaterdag 27 mei april is van 10.00 -12.30 uur Repair Café Het Hogeland in het gebouw De Poort. Kom op tijd want afgelopen keren was het best wel druk. Het gebouw De Poort ligt aan de Borgweg 36 te Winsum. Parkeren kunt u dichtbij. Ook het NS-station is dichtbij.

Het repareren van allerlei apparaten en kleding staat op dit moment vol in de aandacht. Want het moet anders om minder grondstoffen te gebruiken. Maar ook om de CO2- en stikstofuitstoot terug te dringen. Met het al 10 jaar repareren hebben wij, dankzij jullie komst, hier veel aan bijgedragen. Ook heeft het geholpen om de wetten hierop aangepast te krijgen. Apparaten moeten immers wel te herstellen zijn en vaak wordt het ons hierin niet of onmogelijk gemaakt.

Een ruime meerderheid van de bezoekers maken wij blij met de herstelacties.  Met wat voor spullen? Denk aan fiets of muziek-, tuin-, verlichtings- of bv keukenapparatuur. Uiteraard ook kledingstukken herstellen wij graag. Een broek innemen of broekspijp veranderen qua lengte is ook geen probleem.

Het Repair Café Het Hogeland te Winsum is een van de circa 2800 cafés die er wereldwijd zijn. In die 10 jaar hebben wij bijna 3 duizend herstelacties uitgevoerd. Meestal succesvol en met een waardering van 9,6 dus ook met grote tevredenheid van de bezoekers.

Zaterdag 27 mei staat de koffie en thee klaar om 10 uur. Wij zien je graag komen. Wij houden van repareren.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.