Jubileumconcert CMV Wilhelmina Bedum

BEDUM – Zaterdagavond 3 juni organiseert CMV Wilhelmina uit Bedum haar 2-jaarlijks concert. Het concert staat in het teken van het 125-jarig jubileum van de vereniging. De muzikanten nemen u mee op ‘een reis rond de wereld in 125 jaar’. Muziek uit verschillende delen van de wereld maar ook muziekstukken die passen in de historie van de vereniging.

Op muzikaal gebied wordt u meegenomen van Italië tot Amerika en van vroeger tot nu. U kunt genieten van de harmonie, het slagwerkensemble, het opleidingsorkest én de kortgeleden opgerichte kopergroep.

Om zeker te zijn van een plaats in de zaal kunt u uw kaarten in de voorverkoop kopen op www.wilhelminabedum.nl. De kaarten kosten in de voorverkoop €12,50 (aan de deur is dit €15,-). Dit is inclusief een consumptie in de pauze. Voor donateurs kost een kaartje €11,-.

Gaat u mee op reis?

Alle leden van de vereniging hopen u te zien op zaterdagavond 3 juni om 19:30u in sporthal de Beemden, Sportlaan 14 te Bedum.

Schrijf alvast in uw agenda: 9 september 2023 is er een grote reünie in het Wilhelminahuis. (Oud)leden zijn dan van harte welkom. Volg ook hiervoor de socials van de Bedumer muziekvereniging.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.