Ditjes en Datjes markt op Cultuurerf Andledon in Den Andel

DEN ANDEL – Aanstaande zaterdagmiddag (27 mei) organiseert Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel voor de eerste keer een ditjes & datjes markt op het buitenterrein. Zoals gebruikelijk op de andere Andelster markten biedt het een unieke mix van kunst-, ambachts- en handvaardigheidsproducten, in een gezellige sfeer met muzikale omlijsting.

De diversiteit aan marktproducten is groot te noemen. Zo biedt de markt sieraden van edelmetaal, edelstenen, kruiden, brei- en haakwerk, 2e handskleding, beautyproducten, schilderkunst, boeken, fotografie en zoveel meer. Dat alles muzikaal omlijst door Roundbeat crew. Daan Groovy en Steely Ranks uit Groningen zorgen als DJ duo Roundbeat crew voor zowel dansbare als luistermuziek. Van reggae tot roots en ambiante muziek. Naast het terras is er daarom ook ruimte om te dansen.

Deze markt is onderdeel van een serie van zes buitenactiviteiten die het Cultuurerf dit jaar in zijn programma heeft opgenomen. Op zondagmiddag 4 juni is het de beurt aan The Sidekicks, blues en meer, op het buitenpodium in Den Andel.

De Ditjes & Datjes markt start zaterdag 27 mei om 13:00 en duurt tot 18:00. De entree is gratis.

Foto: eerdere markt op Andledon

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !