“Muhurmuhuh” in Warfhuizen

WARFHUIZEN – Hij is een tijdje weggegeweest uit de theaters, maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan en dus is Jaap Mulder terug. Op zondag 4 juni staat hij met het programma “Muhurmuhuh” op de planken in Theater In De Warf. 

Door de kranten werd hij altijd gezien als verhalenverteller en cultuurpessimist. Dat is hij nog steeds. En hij is ouder maar ook milder. De wereld is er in ieder geval niet gezelliger op geworden dus is dat nou niet een heerlijke aanleiding voor Mulder om er zijn licht over te laten schijnen?

Het is een try-out. De allereerste nog wel. Met een verzameling teksten en liedjes gaat hij het toneel op en dan zien we wel. Over de zoektocht naar echte liefde zal het gaan en over GHB en de waarde van een goeie tattoo.

Zondag 4 juni 2023   15:00 uur

Entree: € 10,- kaarten te bestellen via www.theaterindewarf.nl

Theater In De Warf, Vaart Westzijde 12, Warfhuizen

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.