Goud voor barbecueworst van Keurslagerij Kamps

LEUSDEN – Afgelopen week vond bij de Vereniging van Keurslagers de jaarlijkse keuring van de barbecueworsten plaats. De vele inzendingen werden beoordeeld op onder meer smaak, kwaliteit en presentatie. Zo ook twee bbq-worsten van Keurslagerij Kamps uit Winsum en die werden beloond met het goudkeur-certificaat.  

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury de Barbecueworst Naturel en de Indische Barbecueworst van Keurslager Kamps uit Winsum uitgebreid gekeurd en concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de hoogst haalbare score: 100 punten. De jury prees vooral de smaak-bite samenstelling en de kruiding.

“Alle Keurslagers in Nederland hebben de gelegenheid gehad om een barbecueworst in te leveren voor de keuring. Wanneer een lokale Keurslager heeft meegedaan en een goede beoordeling heeft gehad, ontvangen zij een goudkeur-certificaat. Zo ook de barbequeworst van Henk Kamps. Endat gaat hij de komende tijd zeker terugzien in de winkel”, laat de Vereniging van Keurslagers (VvK) weten.

De lekkerste smaak

Bij de Winsumer Keurslager is de barbecueworst altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen. De klanten zijn er gek op! Daarom besteden ze veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. Ze werken met de beste grondstoffen en weten ook precies wat er in de barbecueworsten gaat. Zo kunnen ze altijd de lekkerste smaak garanderen!

De barbecue kan aan

De voorjaarszon laat zich al geregeld zien. Dus volgens Keurslager Kamps is het nu écht tijd om de barbecue aan te steken voor een heerlijke barbecueworst. Maar bij slechter weer kunnen deze natuurlijk ook heerlijk in de pan gebakken worden.

Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslagerij Kamps, dan bent u altijd welkom in de slagerij in Winsum om te proeven. “Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecue-assortiment in onze toonbank liggen om iedere barbecue tot een succes te maken”, aldus de trotse ondernemer uit Winsum.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.