Met Soli Deo Gloria de zomer in

UITHUIZERMEEDEN – Muziekvereniging Soli Deo Gloria geeft op zaterdag 10 juni weer haar zomerconcert. Het concert, dat gratis toegankelijk is, staat in het teken van de zomer en vakantie. Laat je verrassen door dit bijzondere concert, dat toch wel iets anders verloopt dan normaal …….

Het concert wordt uitgevoerd in samenwerking met toneelvereniging MOP Uithuizermeeden en muziekvereniging Excelsior Groningen. De slagwerkgroep o.l.v. Gretia Wierenga (zie foto) en de fanfare o.l.v. Sander Snip zullen een gevarieerd programma laten horen met zomerse nummers afgewisseld met enkele mooie concertwerken.

Na afloop is er tijd voor een gezellige nazit onder het genot van een drankje en een hapje.

De muzikanten hebben er zin en hopen een ieder op 10 juni, vanaf 19:00 uur, te verwelkomen bij het concert in Het Anker (Oudedijksterweg 21).

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.