Woensdag 7 juni weer Terra Landgoedfair in Onderdendam

ONDERDENDAM – Op 7 juni 2023, van 10.00 tot 18.00 uur, wordt een vervolg gegeven aan de succesvolle Terra Landgoedfair van vorig jaar. Landgoed Oudebosch wordt deze dag weer omgetoverd tot een fairterrein. Kom genieten van wedstrijden, demonstraties, workshops en bezoek de vele stands met mooie producten. Scoor bij één van de gezellige foodtrucks een drankje of (h)eerlijke lekkernij.

De Terra Landgoedfair vindt plaats op het terrein van de familie Weegenaar, beter bekend als Landgoed Oudebosch, aan de Ouden Bosch 1 te Onderdendam (ca. 5 minuten rijden vanaf Winsum). Voor bezoekers van de Terra Landgoedfair is het ook mogelijk om gebruik te maken van een pendeldienst die met regelmaat tussen station Winsum en het Landgoed zal rijden.

Gevarieerd programma

Leerlingen van Terra maar ook de bezoekers kunnen gratis deelnemen aan diverse workshops. Denk bijvoorbeeld aan een workshop boogschieten of schapen drijven door een professionele herder. Ook de geslaagde workshop koken met wilde planten van vorig jaar wordt weer aangeboden en voor de creatieveling kunnen er dierenvormen gemaakt worden van hooi. Dit is slechts een opsomming van alle workshops waar aan je kunt deelnemen. Leerlingen van Terra mogen daarnaast ook hun (huis)dieren meenemen en deze door erkende keurmeesters laten keuren. De mooiste, best verzorgde dieren vallen in de prijzen. Naast de workshops en de dierenkeuringen, zijn er nog allerlei andere activiteiten. Denk hier aan:

  • een groene markt
  • een kleedjesmarkt
  • een show van tractoren en andere voertuigen
  • de miniaturen tentoonstelling
  • een taartenbakwedstrijd
  • een dressuur- en springshow met paarden, en
  • hondenbehendigheidsproeven

Kortom, er is ontzettend veel te bekijken en beleven.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.