Ga op pad met de vier kaboutertjes ‘Op Maarhuizen’!

MAARHUIZEN – Heb je ook zo’n zin om lekker buiten op pad te gaan? Kom dan eens naar de Enne Jans Heerd, Op Maarhuizen (bij Winsum) en wandel het verrassende Kabouter-verhalenpad.

Biblionet Groningen en Staatsbosbeheer hebben langs het wandelpad om de monumentale boerderij heen bladzijden geplaatst van het grappige en avontuurlijke kinderboek ‘De vier kaboutertjes in de lente’ van Marianne Busser en Rob Schröder. Volg het pad en wandel al lezend langs de bladzijden van dit geweldige boek.

Geniet samen van de landelijke wandeling en ontdek de prachtige natuur rondom de boerderij. In het boekje staan naast de kaboutertjes, de natuur en de lente centraal. Het verhaal komt helemaal tot zijn recht op de Enne Jans Heerd  waar je langs prachtige bomen, en velden kunt wandelen.

Aan de route en het boek zijn ook leuke doe-opdrachten verbonden die gericht zijn op de natuur en de zintuigen.

Het verhalenpad is in samenwerking met ‘Op Maarhuizen’ tot stand gekomen en start bij de oprijlaan van de Enne Jans Heerd. Adres: Maarhuizen 3, Winsum.

De bladzijden zullen t/m 2 juli te vinden zijn langs het pad. Kijk voor meer informatie op www.biblionetgroningen.nl/agenda/hogeland

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.