Schetsen in het gras in Domies Toen

PIETERBUREN – Dit jaar is het landelijk thema van de Nederlandse Vereniging van Botanische Tuinen ‘wilde inheemse planten’, een thema dat bij uitstek past bij Domies Toen,  waarschijnlijk de botanische tuin in Nederland met de grootste collectie op dit thema. Op vrijdag 23 juni organiseert Domies Toen daarom een workshop voor volwassenen: ‘Schetsen in het gras’.

U gaat buiten bloemen, planten en dieren tekenen in een wit (leeg) boekje. Uitwerken gebeurt aan tafel. Er wordt voor materiaal gezorgd, zoals een klein A5 notitieboekje, een zwarte balpen en kleurpotloden. Deelname kost € 15 per persoon. De workshop duurt een dag, van 10.30 uur tot 15.30 uur.

De workshop wordt verzorgd door Trudy Beekman, schrijfster en docente botanisch tekenen uit Warffum, gespecialiseerd in snel tekenen.

Om een goede workshop te kunnen geven is het aantal deelnemers beperkt, daarom is het gewenst dat u zich van tevoren aanmeldt. Dat kan via een e-mail naar schetseninhetgras@domiestoen.nl, of telefonisch: 085-4001962.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !