Groningen Seaports ontbijt samen met inwoners Oudeschip 

OUDESCHIP – Donderdagmorgen organiseerde Groningen Seaports een ontbijt voor de inwoners van Oudeschip, Koningsoord, Nooitgedacht, Polen, Valom en Nieuwstad. Reden voor de ontbijtsessie was het 50-jarig jubileum van de Eemshaven, dat deze week groots gevierd wordt. Tientallen inwoners van bovengenoemde dorpen en enkele medewerkers van Groningen Seaports schoven aan bij het ontbijt.

Groningen Seaports vindt contact met de omgeving ontzettend belangrijk. De Eemshaven is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Er hebben zich vele nieuwe bedrijven gevestigd en de groei en bloei lopen gestaag door. Geregeld worden de ‘buren’ bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, maar vanwege het jubileum van de Eemshaven wilde het havenbedrijf graag iets extra’s doen.

“Wij zijn verantwoordelijk voor de ontplooiing van de Eemshaven en zijn ons ervan bewust dat we dit doen in de achtertuin van de bewoners van Oudeschip. Daarom vinden we het ook belangrijk om nauw in contact met hen te staan en zo nu en dan iets extra’s te doen. Bewoners zijn soms kritisch en daar sluiten we onze ogen niet voor. De komende jaren willen we de communicatie met de omgeving daarom nog verder verbeteren. Uiteindelijk hebben we natuurlijk wel samen hetzelfde doel: het vergroten van de algehele leefbaarheid in de regio”, aldus Groningen Seaports’ CEO Cas König.

Het ontbijt werd door de inwoners van Oudeschip en omgeving goed ontvangen. Ook Groningen Seaports kijkt terug op een geslaagde ochtend.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !