Uithuizen kiest Eigen Top Tien tijdens Circus Vakland

UITHUIZEN – Wat is het populairste lied van Uithuizen? Welk nummer staat er op 1 volgens de Uithuizers? En welk op 2? Op donderdag 22 juni zullen we het weten, want dan wordt de Uithuizer Top Tien bekend gemaakt, tijdens de Dorpsavond op het Kerkplein, georganiseerd door Vakland het Hogeland, in de aanloop naar Circus Vakland, dat de dagen erna neerstrijkt in hartje Uithuizen.

Het initiatief voor deze Top Tien werd genomen door de kwartiermakers van Vakland waaronder Uithuizer Dick Stoppels, bekend van ‘Music and Memories’ die op de avond van de 22e juni een Uithuizer Pubquiz zal verzorgen. Hij wordt daarin begeleid door Popkoor Songbird uit Uithuizen die hem helpt af te tellen van plaats 10 tot 1.

Vraag aan Uithuizers: Wat is je favoriete nummer en artiest? Doe mee met de Uithuizer Top Tien en maak kans op een leuke prijs! Stemmen? Klik hier

Meer informatie over het circusprogramma in Uithuizen vind je op https://vaklandhethogeland.nl/circus-vakland-het-hogeland-uithuizen

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.