Op Maarhuizen dit jaar het toneel van hét familiefestival van het Noorden

MAARHUIZEN – Met veel enthousiasme kondigt Op Maarhuizen het Lieve Liefhebbers Festival aan, een bruisend evenement voor ouders en spruiten, die haar tweede editie viert op een magische locatie Op Maarhuizen. De eeuwenoude wierde, met sfeervolle boomgaard zal 18 juni het decor zijn voor theater, circus en een ambachtsmarkt die gevuld is met eigenwijze makers en ontwerpers uit de regio.

Het Lieve Liefhebbers Festival is een feestelijk evenement waar zowel jong als oud zich thuis zal voelen. Niemand wordt vergeten. Bezoekers kunnen proeven, ervaren, doen en beleven. Van kindertheater en circusacts tot een mannenhoek met stoere bieren, er is voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er leuke marktkramen met eigenwijze makers en lokale ontwerpers die ook workshops aanbieden tegen een kleine prijs. Maak je eigen keramiekkunstwerk, ga wildplukken en koken met een gids, of sup over het water op zoek naar een schat.

Nadat je alles bewonderd en beleefd hebt, kun je heerlijk ontspannen in ons foodtruck-walhalla met een wijnbar, vegan-bites en ander culinair lekkers. Ook aan de kleine liefhebbers is gedacht, met kindercocktails en poffertjes en sluit de dag af met een heerlijk ijsje.

Kom op zondag 18 juni langs en beleef het Lieve Liefhebbers Festival! Het belooft een dag vol plezieren verwondering te worden voor het hele gezin. We kijken ernaar uit om jou en je familie te verwelkomen op het Lieve Liefhebbers Festival, waar gezelligheid, creativiteit en samenkomen!

Voor het laatste nieuws over het Lieve Liefhebbers Festival, klik hier

Datum: 18 juni 2023

locatie: Op Maarhuien

Tijdstip: 11 tot 19 u

Entree festival: gratis

Workshops / theater / circus zijn te reserveren en ze vragen een kleine bijdrage

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.