Optreden Bob Heidema aan boord van de ZK 4

ZOUTKAMP – Het Visserijmuseum organiseert op zondag 18 juni (Vaderdag) een rondvaart over het Lauwersmeer met de historische garnalenkotter ZK 4 Albatros. De natuur is zo bijzonder dat het gebied in 2003 is aangewezen als Nationaal Park. Tegenover het museum kunt u inschepen.

Het programma start om 11.00 uur met een optreden van singer-songwriter Bob Heidema uit Harkstede. Hij maakt deel uit van de Stroatklinkers, maar komt ook regelmatig solo in actie. Vervolgens zet de ZK 4 koers richting het Lauwersmeer. De bemanning zal het schip afmeren aan verschillende steigers voor een ‘privéconcert’ van Bob Heidema.

Speciaal voor deze gelegenheid brengt hij zijn eigen streektaalliedjes ten gehore, waaronder Zoltkamp en ZK 1. Verder kunt u luisteren naar een aantal nummers van Ede Staal en ook liedjes uit de jaren 60/70/80 tot heden maken deel uit van het repertoire.

Aan boord wordt bovendien een lunch geserveerd. Onderweg kunt u genieten van de enorme vogelrijkdom en kleurrijke plantengroei. Misschien zijn er zelfs nog Konikpaarden en Schotse hooglanders te zien. Om 15.15 uur bent u weer terug in de haven van Zoutkamp.

De prijs voor dit unieke arrangement is € 60,00 per persoon. Kaarten zijn te reserveren via www.visserijmuseum.com/activiteiten. De rondvaart gaat alleen door bij voldoende deelname en onder goede weersomstandigheden.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !