Voedseltuin Het Hogeland zoekt helpende handen !!

UITHUIZEN – De Voedseltuin Het Hogeland in Uithuizen is dit jaar, na jaren Bovenhuizen, van start gegaan op het terrein van huize Tocama. Alle natuurlijk geteelde groentes zijn voor de Voedselbanken in de provincie Groningen en de Voedselbank het Hogeland in Winsum. Het eerste jaar op een nieuwe locatie heeft altijd een hoop voeten (en planten) in de aarde, daarom kunnen de vrijwilligers die er actief zijn wel wat extra handen gebruiken om de prei te planten.

Stichting Voedseltuin het Hogeland zet daarom op maandagmorgen 26 juni het hek open voor iedereen die het leuk vind om mee te helpen een preitje te planten en de tuin te bekijken.
“We beginnen om 10.00 uur met een gezamenlijke kop koffie/thee en gaan dan planten tot ongeveer 12.30 uur”, laat coördinator Lub Snijder weten.”Trek je oude schoenen aan en help gezellig mee. Wees welkom op 26 juni!”

Locatie Tocama: Dingeweg 3 in Uithuizen (schuin tegenover de parkeerplaats van de Menkemaborg).

Voor meer informatie: 06-29598642 (L.Snijder)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !