Bestuur Spring Eenrum probeert jeugdsoos Eenrum te revitaliseren

EENRUM – Er wordt een poging ondernomen om de jeugdsoos van Eenrum nieuw leven in te blazen. Op vrijdag 30 juni kan iedereen met goede ideeën langskomen.

De zo’n tien jaar geleden gebouwde soos op de parkeerplaats aan de  Aagtsweg in Eenrum wordt gerevitaliseerd door de personen rond Spring Eenrum. Het bestuur van Spring Eenrum en Dorpsbelangen zijn in overleg geweest met de gemeente Het Hogeland, die positief tegenover de ideeën stond.

Tijdens de bijeenkomst van 30 juni zijn alle ideeën welkom en kan worden geïnventariseerd waar vraag naar is. De jeugd is een hele brede doelgroep, zo heeefteen 10-jarige hele andere behoeften en interesses dan een 17-jarige. Alle zijn welkom en kan er samen met de Eenrumers gekeken worden welke invulling er de komende periode aan het pand gegeven wordt. Mensen die hun ideeën liever schriftelijk willen delen, kunnen dat doen via jeugdsoos@springeenrum.nl.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.