De Tirrel getroffen door ernstige lekkerij

WINSUM – Water in de sporthal, doorslaand vocht in de grote hal, De Tirrel lekt. Volgens een woordvoerder van de gemeente is de oorzaak ervan dat de aansluitingen in de reguliere waterafvoer van de daken niet goed functioneren. Door de extreme regenval zijn hierdoor de noodafvoeren overgelopen met als gevolg dat het water het gebouw in slaat.

“Over de omvang van de schade kan ik nu nog niets zeggen. Wel is duidelijk dat dit onder de garantie van de aannemer valt. Aannemer Rottinghuis gaat dit herstellen,” zo laat de woordvoerder namens het gemeentebestuur weten. Op 3 juli zullen de nieuwe huurders het gebouw betrekken en 4 september de sportclubs naar de sporthal overgaan. /BM

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.