Erepenning gemeente Het Hogeland voor Op Roakeldais

WARFFUM – Voorzitter Joeri van der Werf van stichting Op Roakeldais heeft donderdagavond uit handen van burgemeester Henk Jan Bolding de gemeentelijke Erepenning gekregen. De versierselen die bij de erepenning horen zijn uitgereikt tijdens de opening van de 56e editie van het festival aan vertegenwoordigers van de stichting.

De stichting organiseert het festival Op Roakeldais sinds 1967. “Het festival draagt op bijzondere wijze bij aan de leefbaarheid en heeft een positieve uitstraling op het dorp Warffum en de gemeente Het Hogeland,” zei Bolding.  De Erepenning wordt jaarlijks uitgereikt aan een inwoner of een organisatie als blijk van erkenning voor hun bijzondere inzet voor de Hogelandster samenleving.

Inwoners kunnen zelf personen of organisaties nomineren. De Adviescommissie Erepenning adviseerde dit jaar om de eer aan Op Roakeldais te gunnen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.