Rondvaart Lauwersmeer met muziek van Jetta Post

ZOUTKAMP – Het Visserijmuseum organiseert op zondag 9 juli een rondvaart over het Lauwersmeer met de historische garnalenkotter ZK 4 Albatros. De natuur is zo bijzonder dat het gebied in 2003 is aangewezen als Nationaal Park. De afvaart is om 13.30 uur.

Onderweg zingt Jetta Post sfeervolle luisterliedjes over het Grunneger laand, het leven en de liefde en alles daartussenin. Omtoalde klassiekers, zoals Desperado, de Troubadour of Rolien, wisselt zij af met de mooiste liedjes van Ede Stoal of andere Grunneger artiesten. Daarmee raakt ze regelmatig mensen recht in het hart.

Jetta speelt graag in op wat er om haar heen gebeurt. Daarmee zorgt ze voor een flinke dosis vermaak en interactie met het publiek. Met humor en theatrale kwaliteiten maakt zij van ieder optreden een feestje.

In het Lauwersmeergebied kunt u bovendien genieten van de enorme vogelrijkdom en kleurrijke plantengroei. Misschien zijn er zelfs nog Konikpaarden en Schotse hooglanders te zien. Om 16.30 uur bent u weer terug in de haven van Zoutkamp.

De prijs voor dit unieke arrangement is € 42,50 per persoon (inclusief hapje en drankje). Kaarten zijn te reserveren via www.visserijmuseum.com/activiteiten. De rondvaart gaat alleen door bij voldoende deelname en onder goede weersomstandigheden.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !