Provincie presenteert fietsroute Oldehove-Wehe-den Hoorn

WEHE-DEN HOORN – De provincie houdt een inloopbijeenkomst over de aan te leggen fietsroute tussen Oldehove en Wehe-den Hoorn. 

Op 12 juli presenteert men de voorkeursvariant van de fietsroute tussen Oldehove en Wehe-den Hoorn, langs de provinciale weg N983. De uitwerking van de plannen voor de fietsroute is bijna klaar. “We hebben de wensen van alle betrokken partijen en belanghebbenden verzameld. Op basis daarvan hebben we meerdere routevarianten onderzocht en een voorkeursvariant kunnen bepalen“, zegt de provincie in de uitnodiging.

Omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om bij deze bijeenkomst bij te wonen. Aanmelden is niet nodig en de koffie staat voor u klaar! Wanneer: Woensdag 12 juli 2023 van 16:00 uur tot 20:00 uur Dorpshuis Saaksum Heralmastraat 15, Saaksum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !