Expositie Eva Sacchetto en Ron Caspers in Warffum

WARFFUM – Tot 1 oktober 2023 is er in Het Spijslokaal een dubbele expositie te bezichtigen van de Warffumse kunstenaars Eva Sacchetto en Ron Caspers.

Ron Caspers is smid, metaalrestaurator en beeldhouwer. Hij heeft zijn smederij en atelier in  Warfum. Van hem zijn diverse kunstwerken in het openbaar te zien in onder andere Groningen Stad en Provincie. Hij maakt vrij werk en werkt in opdracht.

Eva Sacchetto is autodidact en maakt acryl gesso paintings: “Kleuren verbinden ons met onze gevoelens, onze emoties en ons hart. Schilderen verbindt me met vreugde, m’n hart, Italië, het land van mijn vader. Uitbundig, zonnig, vol. Stil.”

Het Spijslokaal is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur en op zondag van 13.00-17.00. Komt u van ver dan is het, in verband met een eventuele besloten partij, verstandig om vooraf even te bellen (0595-252160) of te mailen (spijslokaalwarffum@gmail.com) met Het Spijslokaal.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.